Tisdag och födelsedagsmys!

Idag ställde vi till med ett riktigt barnkalas. Ballonger (ja, till och med på ytterdörren), 24 ljus på tårtan (kladdkaka som vi pyntat med massa godis) och serpentiner. Vid sidan av detta lagade vi (ja, jag var också med eftersom jag skar upp kycklingen) en fantastiskt god middag, drack vin och bara hängde liksom.







Nu ska jag inta sängen för några timmars sömn! Imorgon är den absolut sista dagen på sommarlovet, sjukt!

Jajja, sov gott mina vänner. puss & Kram


Idag...

... opponerade vi med vår C-uppsats och jag kan bara säga att vi är rätt bra. Det går bra nu, liksom.



Nu är jag ledig en vecka till innan sista terminen kör igång. Herre gud, så bra det går.


Dagens Powerwalk


När jag ska göra det enda som jag verkligen behöver göra idag så blir det såhär. Varför?



Jag tror att det är för att jag ska stanna inne, men jag kommer gå ut i alla fall.
Vilken fighter.


Nu kör vi igen!


Imorgon tar vi paus från den långa lediga sommaren och möter upp vardagen på bibblan igen. Det känns sådär.

  


Fredag


I brist på annat denna kväll så har vi lagat hamburgare från grunden. Jag vet, det är ingen nyttig mat och jag skrev att jag skulle skippa onyttigheterna för ett tag, men kolla in! Magiskt gott. Brödet, burgarna, pommesen och dressingen har vi gjort själva. Klart värt två timmar i köket!



Nu ser vi på film. C ser på film och jag bloggar. A beautiful mind och jag slutade kolla efter 20 minuter när jag tyckte att den var seg. Nu verkar den ha blivit bättre och jag ångrar mig lite. Igår kollade jag på Shutter Island, men helt ärligt, den filmen är väl inte så bra ändå?! Jag skulle kanske ge den 2 av 5 eller nåt sånt.


God Morgon!

Jag har blivit så grymt duktig på att komma upp i tid. Klockan är inte ens mycket och jag har redan målat lite på min lilla möbel, käkat frukost och fått på mig träningskläderna. I eftermiddag ska jag hänga med fina vänner.

Jag måste förresten visa vad det är jag målar på, även om jag önskar att jag tagit ett kort innan jag typ målat klart. I alla fall så var denna möbel/ telefonbänk riktigt ful innan (furufärgad). En del kanske tycker att den är det fortfarande men ni ska få se när den är helt klar. Det kommer bli et mästerverk!

 


Det är höst snart va? Hösten 2011?

Sommaren har varit och är fantastisk, men herre gud, jag har blivit tjock! Det är ju inte så konstigt att det blir så tillslut. Tre månader med mat, godis, vin och ingen träning är lika med viktuppgång och jag är inte sådär skitförvånad, egentligen. Nu när restaurangmaten knappt smakar längre och vinet snart rinner ut genom öronen sätter jag dock ner min mulliga fot och blir (i alla fall lite mer) hälsosam. Jag tar tag i träningen och skippar onyttigheterna för ett tag.

I övrigt påbörjar jag snart min sista termin på socionomprogrammet. Vad jag gör efter det? Ingen aning.






RSS 2.0