Ekonomisk kris...

...för mig. CSN = 0. Lön = 0. Jag till och med fyllde i skattepapperna helt fel, vilket gör att skatten kommer till augusti istället för till juni, bara för att göra min ekonomiska situation ännu lite värre. Bra där.

Skit samma som jag brukar säga. Imorgon är det jobb och jag har ingen större ångest över det. Precis som ni förstår så är det lika bra att jag tar farväl av ledigheten och kastar på mig hotelltröjan som jag till och med varit nere i tvättstugan och tvättat ikväll. Vuxenpoäng till mig, som allt som oftast fortfarande tar hem tvätten till mina föräldrar, typ:

"Jag tog med mig tvätten, men jag tänkte tvätta själv."
- Nej, lägg det bara där, jag ska ändå tvätta sen..."
"Okej, då så. Tack"

Faktiskt är det inte för att jag är lat utan mer för att tvättstugan ligger åtta våningar ner under källaren. Man kan försvinna och aldrig mer komma tillbaks om man går ner där ensam och har lite otur och det är det ingen som vill och speciellt inte mina föräldrar, så... tillsvidare löser vi det såhär.

Nu ska jag sova och se om jag vaknar med träningsvärk imorgon, efter dödens träningspass. Medelpass i kalmarsundsparken två dagar i veckan under hela sommaren och jag tänker försöka vara med på typ alla. Det är det nog ingen som tror och inte jag heller, men vi får se.

Natti natti, puss.

Idag har jag varit ute i solen. NOT.

Torsdag. Jag har sovit bort heela dagen trots att det är klarblå himmel ute vilket i vanliga fall ger mig en otrolig stresskänska, men inte idag. Faktiskt. Jag börjar inse att brun- utan - sol tuben förmodligen kommer bli min närmaste och viktigaste vän även under den här sommaren, som inte kommer innehålla så mycket solstolsglassande.

Håller just nu på att ladda med chipsfrukost och kaffe i väntan på att Carro ska komma och dra med mig på ett träningspass, vilket jag till och med SER FRAM emot efter gårdagens bravader.




Puss sålänge!









Student -10

Idag tar brorsans tjej, vårt älskade gull studenten! och det är   s a n s l ö s t   att det va fyra hela år sedan jag själv gjorde det. Jag har framkallat foton från balen de hade för några dagar sedan och satt in i en finifin ram, eller jag ska göra det. Senare. 

Jag börjar nämligen dagen med arbetsintervju, sen blir det studentfirande. Ikväll, nåt gött käk, och vin till det.

Idag tycker jag synd om alla som jobbar eftersom det är vårens och sommarens kanske finaste dag. Kommer förmodligen tycka precis lika synd om mig själv under kommande fredag, lördag, söndag, måndag och senare även största delen av hela sommaren. Idag ska jag vara så mycket ledig som jag bara kan...




Grattis hjärtat!



Åren går snabbt...

Det är VM, igen. Jag vet inte när det började och jag vet inte när det kommer att sluta heller, men jag vet att det håller på i en hel evighet. Jag och C  har redan bråkat om VM två gånger trots att vi bara träffats ungefär ett dygn sen jag kom hem från Sthlm sent igår på kvällen...

Efter 6,5 timmar på bussen, ville jag göra mackor och se på film (båda tillsammans). Det gick inte. Först var det fotboll och eftersom jag tycker ljudet från fotboll är ungefär lika jobbigt att lyssna på som ja, jag vet inte riktigt (men någonting riktigt jobbigt), så var bråket igång redan då.

Ikväll krockade det med "Norska Hollywoodfruar", men jag kan se mitt program på tv3play så det blev VM.

Eftersom jag förmodligen inte hade brytt mig ett skvatt om man beslutade att slopa allt vad VM heter och bygga hus på varenda fotbollsplan i världen så är detta en aning störande. Imorgon är jag själv och kommer kolla på "Ullared" klockan 21.00.


Jag gör ett försök. Igen.

Idag är jag ledig. Och jag har skapat en ny blogg. Eller ja, jag har aktiverat min gamla...

Designen tog mig cirkus två timmar att göra, och som ni kan se så har jag bara bytt färg och lagt till en bild.  Bloggen har alltså redan fått mig på dåligt humör men vi ska ändå försöka hänga ihop under sommaren ;)

Så, välkomna!




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0