Lördagen den 26 maj, klockan 14.30.

... Jag vaknar klockan åtta när C går upp (eftersom han ska iväg och spela match i Jönköping). Jag går upp, lägger mig med täcket i soffan och sätter på nyhetsmorgon, men orkar inte riktigt hålls ögonen öppna. Jag går och öppnar vardagsrumsfönstret, stänger av ljudet på TV:n och lägger mig och halvsover till ljudet av de få bilar och människor som hörs i stan vid denna tid en lördagsmorgon. Såhär ligger jag fram tills klockan 12.00, ca. Ibland vaknar jag och njuter i några sekunder över att det är helg, innan jag somnar igen. Vid 12 går jag upp och gör kaffe. Sen dricker jag kaffe i en timme minst och ser på nåt härligt program. Idag kollade jag exempelvis på Hanna & Amanda. Efter detta kan jag sitta i ett par timmar och bara lyssna på musik och läsa bloggar. 

Dessa dagar är bättre än all terapi i världen för mig. Det spelar ingen roll hur mycket jag jobbar eller hur mycket jag är iväg i övrigt så länge jag har en dag i veckan som ser ut som denna. En dag när jag får sova hur länge jag vill, dricka kaffe hur sakta jag vill och vara precis hur sunkig och ovårdad jag vill. I min absoluta ensamhet. Som nog är det allra viktigaste.

När eftermiddagen kommer så har jag oftast tröttnat på att sega. Som nu. Nu tänker jag att jag nog tar en lång promenad och sen gör mig i ordning för att hitta på nåt skoj. 

Igår blev jag hembjuden till mina fina tjejer. De hade ordnat världens finaste födelsedagskväll för mig. Lyckliga jag som har dessa fina vänner.





Lördagen den 12 maj.

Och då tänker jag först och främst på en fin vän som fyller 25 idag. GRATTIS till dig! <3



På tisdag är det ju min egen 25-årsdag. Ingen speciellt sådär om ni frågar mig. Mest ångest faktiskt. Därför kommer jag att jobba fram tills 17.00 och sedan börja klockan 7.30 på onsdagen igen. Som om ingenting händer eller har hänt tänker jag mig. Jag hänger nog inte riktigt med i allt detta och känner mig ganska ofta fortfarande som runt 20. 20, som föröverigt var en rätt bra (läs:fantastisk) ålder. Det fina med födeldedagar är ju ändå, trots allt, att man kan önska sig saker. Till exempel så önskar jag mig, till min 25:e födelsedag, en klocka. Den här fina i silver och roséfärg är från Marc Jacobs och kostar 3.200 små enkronor. Som hittat med andra ord. 




Klickade in på bloggen...

... och såg att jag inte uppdaterat sedan den 27 januari. Den 27 januari hade jag jobbat på mitt nya jobb i två veckor och när jag skrev blogginlägget där på kvällen den 27 januari så var det fredagskväll och helg. Jag kommer ihåg känslan av helg där i början. Veckorna var långa och tunga och det var så mycket nytt. Helgerna var magiska och kändes hur långa som helst, eftersom man till skillnad från vad man varit under studietiden faktiskt var   h e l t    l e d i g    h e l a   h e l g e n ! Nu har jag jobbat i snart fyra månader och både veckor och helger bara flyger förbi. Men skoj är det fortfarande. Och jag har kommit bra in i mina arbetsuppgifter och så.

Nog om det. När jag nu ändå klickade in på bloggen så passade jag även på att kolla till statistiken. Man vet ju aldrig. Och jojjoda. Några hänger kvar. Var eviga dag är det några enstaka stycken som fortfarande klickar in på min blogg. Varje dag i sisådär 100 dagar utan att något nytt inlägg har skrivits. Fint.

Ute är det också fint. Idag kom jag hem vid fem. Efter det har jag bara varit ute och gått och gått och gått. Nu ska jag sova. Vid 20.20 sa jag godnatt till C och kröp ner i sängen. Lite tidigt kanske. Nu har klockan dock slagit 21.20 och det är på riktigt hög tid att sova...



Godnatt.

RSS 2.0