Jag mår bättre!

I veckan har jag lyckats ta mig igenom i alla fall en bok på biblioteket, så idag har jag tagit mig en välförtjänt ledig dag. På min lediga dag (som ju i och för sig kommer att följas av två lediga dagar till) ska jag städa och tvätta. Tvättkorgen har nog på riktigt aldrig varit såhär full och i veckan fick jag till och med gå och köpa nya underkläder eftersom verkligen allt allt allt låg i tvättkorgen, ingenting som funkar i längden som ni förstår...


ÅÅÅÅ!

Jag vill bli frisk och jag måste bli frisk. Inte bara måste för att det är riktigt jobbigt att vara sjuk, utan också för att jag måste till biblioteket! Jag har inte beställt en enda bok till den kurs som vi läser nu eftersom jag tänkte tjäna in lite stålar. Denna fina plan förutsätter såklart att jag är så pass pigg att jag kan hänga på bibblan. Än så länge är det en riktigt dålig plan alltså.

Tyvärr valde jag också att säga "Ond natt" när C sa "God natt" igår kväll eftersom jag va sur. Mycket dumt såhär i efterhand eftersom man aldrig kan säga så utan att också få en riktigt ond natt. Jag har svettats och frusits om vartannat och drömt mardrömmar :(

Nu har jag dock tagit mig upp ur sängen och placerat mig i soffan där jag lär få tillbringa ytterligare en hel dag. Så himla trisst. Som grädde på moset känner jag inte heller varken smak eller lukt, vilket till och med gör det meningslöst att äta. Dålig dag.


Fan!

Jag ligger helt däckad. Att ha riktigt ont i halsen kan ju vara bland det vidrigaste som finns. Och det har jag. NOT FUNNY som ni kan förstå. Jag dricker te med honung, kaffe, vatten, C-vitamin och mosar banan för att få i mig någonting över huvud taget. Jag fick till och med krossa min Ipren för att få ner den.



Hur jävligt jag har det på en skala mellan 1 och 10 är 10. Faktiskt. För några timmar sedan ringde jag till vårdcentralen men de hade inga tider idag så jag hänvisades till att ringa tillbaks. På måndag. Just nu känns det tveksamt om jag kommer att vara vid liv på måndag men om jag är det så slår jag kanske en signal.


Snön kan komma!


För jag har just inhandlat de gosigaste uggsen..

 

I övrigt så har skolan börjat idag och jag har dragit på mig världens förkyldning.


RSS 2.0