Vintervitt <3

Skatten min har varit snäll och betalt halva den systemkamera som jag varit och köpt till mig själv idag! <3

Jag tackar honom genom att käka upp hans julkalender när han åker och tränar. Fast jag har tryckt igen alla luckor och ställt tillbaks den där den stod i hopp om att han inte blir chokladsugen innan jag hinner köpa en ny.

I övrigt är praktiken i full gång och jag varvar arbetsdagarna med plugg, träning, vänner och allmänt vinter-hemmamysande. Så mycket annat hinns inte med. Eller. Jo. Det gör det, och galet vore det annars. Jag tror bara att jag skulle behöva blogga lite oftare för att kunna dra det utan att det liksom blir uppdatering: skittrisst.

Nu ska jag göra mig iordning och bumsa i sängen. Imorgon vill jag vara insnöad, precis som min familj har varit idag. Hela dagen. Det är ju fördelen med öland. Så är det inte på Larmtorgt 4, här är det plogat jämt och alltid. Fast skit samma. Jag behöver inte klättra upp med ljusslingan i äppelträdet själv direkt. Här är det pyntat och klart i precis varje träd, i min fina fina vinterträdgård. Så dä så.

Godnatt <3

Puss&kram.


Söndagen...




...börjar närma sig sitt slut. Jag har verkligen inte lämnat lägenheten idag, men guud så välbehövligt! 

Vaknade kl. 14 och flyttade mig till soffan där jag har legat sedan dess. Snart ska jag sova igen. Tåget lämnar stationen för praktik 07.07 imorgon och kommande tre månader, det är vad jag kallar  t i d i g t ! 

Haft en finfin helg, med massa skojsigheter och trots att jag mestadels härjat runt sista dagarna så känner jag mig utvilad. Från och med imorgon gäller fasta rutiner, träning och nyttigheter. Ni kanske har hört det innan? Jag har definitivt gjort det, men nu jäklar ska det bli ordning och reda!








Puss&Kram!













Härliga helg!

Så sjukt skönt med lite ledighet. En välbehövlig helg mellan B-uppsats och ny praktikperiod. Gårdagen kickades igång med opponetring, vilket gick rätt smärtfritt. Efter det gjordes stan och efter det käk och bowling med fina klassisar. Rundade av tillsammans med goda vänner och vin..

Idag är det inflyttningsfest! Laddar med brabra musik i väntan på H. Sjuka klädproblem har jag också, men det hoppas vi kan ordna sig efter ett glas vin eller två i samband med sminkningen.

God Lördag Allesammans, puss&kram.



Tisdag!

Startade dagen med att vakna 03.30, vilket inte hade varit speciellt jobbigt om jag somnat innan 01.00. Drog iväg till skolan och pluggade fram till lunch.  Hoppade på tåget till Emmaboda och kollade in nya praktikplatsen, verkar super! Därefter bar det hemmåt för en löprunda med Carro ute i kylan.

Nu har jag äntligen landat hemma i mitt trygga bo igen. På schemat finns bara bad och sömn innan jag slår igen mina blå inför en förhoppningsvis lite längre natt...

Ha en fin kväll <3

Puss&Kram





RSS 2.0