I början av veckan.

Idag är det Hemmastudier.
Hemmastudier med stort H.
Idag och imorgon. 
Svintrisst. 




Nu tar jag och min Mp3 tar en walk.

Grattis!




Mamma: "Men vadå?!, man är ju alltid dubbelt så gammal som sina barn?!"
Nej. Fel. I år är det så dock :) GRATTIS FINASTE MAMMA PÅ 48-ÅRS DAGEN! <3


Familjehelg!

Fredag, lördag & söndag tillbringar vi på Öland. Fredag, för att fira lill-bebis som gör C till morbror för 5:e gången. Söt som socker är hon, lilla pluttan. Presentinslagningen stod jag för,  f a n t a s t i s k t  fint och på gränsen till konst om jag får tycka till själv!




Senare på kvällen hängde vi med andra delar av familjen och spelade spel. Monopol bland annat, men eftersom jag lider av värsta sortens koncentrationssvårigheter när det gäller spel så åkte jag ut rätt snabbt.

Idag är tröttdag. TröttLörDag. Jag hade gärna sovit hela dagen, men då skulle jag inte valt att hoppa av hos mina föräldrar inatt när Hondan gick Mörbylånga- Färjestaden-Kalmar. Här gäller det att vara uppe med tuppen för att inte ge mamma ångest om att jag sover bort hela dagen. När jag vaknat till blev det lördagsmys på stan i alla fall. 

Imorgon är det födelsedagsfirande och lite annat på schemat, och sen tar vi sats mot en ny vecka!

Puss&Kram.

Entorsdagimittenavjanuari <3

Solen skiner och jag gillar det! Att sova till klockan ett, äta godis till frukost, klunka kaffe och lyssna på Pernilla Andersson är mitt liv denna morgon. Och fint är det! 

Strax ska jag hoppa in i duschen, dra på mig lite kläder och springa ner på stan för möte och lite shopping? Att bo så att varje litet steg utanför dörren innebär stan är inte bra ekonomiskt sätt för en fattig student (med noll sinne för att spara). Nej istället borde jag ta mig raka vägen hem för en lång promenad i det fina vädret men vi får se vilken sida av mig som är starkast.






Puss sålänge!


RSS 2.0